Om

Kompani Fabulousa är det kringresande kompaniet, de annorlunda, de andra, de som levererar varietéföreställningar som lämnar spår .

Kompani Fabulousa är maskinen som framkallar våra drömmar.

Ända sedan tidernas begynnelse har människorna letat, hittat, hoppats och drömt. Vi har passat ihop, vridit och vänt på allt och försökt få det att passa in för att tjäna våra syften. Vi har sått och skördat.

Likt bonden som byggt sig ett hus och en lada och där bakom samlat allt som någonsin blivit över och ännu inte hittat sin rätta plats, där hans eget ekologiska system växer med skruvar och gamla däck, en halv cykel, ett trasigt nav och trettiotre galgar av högsta kvalitet. Allt kan komma till användning, inget får gå till spillo. Har vi råd att i denna värld tvivla det allra minsta?

Ur högen av gamla dieseltankar, spruckna topplock och oanade möjligheter slingrar sig nya visioner fram. Det är här Kompani Fabulousa gör halt för att fylla tankarna.

Kompani Fabulousa finns i skogen med allt vad den döljer av oregelbundenhet, djupa hål och överraskningar. Vi finns bakom nämnda lada, där pillar vi isär, skruvar ihop och bygger envist på det vi inte kan, för att komma vidare och högre upp på vår fantasis vingliga stegar.

Likt bonden som sår för att skörda, sår vi frön av fantasi i våra besökare och ger dem att tron att ännu litet till, av vad de knappt kunde föreställa sig, ÄR möjligt.

 

Kompani Fabulousa planerar istället för repeterar.

Den är opolerad lekfull konstnärlig scenkonst utan puts. Vi levererar bara otroliga experiment och osannolika bilder som strömmar ut över publiken.

Inte ens vi själva vet hur det kommer att gå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s